Lamp bestelinfo

Twee eenvoudige manieren
om een meubel te bestellen

Showroom

Je bent van harte welkom in onze showroom in Schoonoord om een meubel op maat te bestellen.

Bespreek je wensen met een ervaren meubelmaker om tot het juiste ontwerp van je meubel te komen. Wij maken geen keukens of inbouwkasten, alleen vrijstaande meubelen.

Wij zijn 6 dagen per week geopend van ma t/m zat. 10.00 – 17.00 uur.

 

 

 

Contact

Online

Een andere manier om een meubel te bestellen verloopt via de collectie-pagina. Klik op een meubel naar wens, voer je eigen maten en opties in en verstuur het formulier digitaal.

Omdat verschillende opties verschillende prijzen hebben, berekenen wij de aanvraag en krijg je van ons per e-mail een prijsopgave. Als je akkoord gaat, sturen wij een opdrachtbevestiging naar je huisadres. Na akkoord kun je de kopie-bon ondertekend aan ons terugsturen in bijgevoegde gefrankeerde envelop.

 

 

Online collectie

Wijzigingen doorgeven

Stel, je hebt een meubel besteld maar je wilt nog graag iets veranderen aan het ontwerp, kan dit dan nog?

Als je de offerte nog niet retour gezonden hebt kun je op dit formulier de wijzigingen noteren. In sommige gevallen kan de verandering extra kosten met zich meebrengen, maar wij zullen je hierover dan berichten.

Heb je de offerte al retour gezonden? Neem dan per e-mail contact met ons op om veranderingen door te geven. Wanneer we nog niet met de productie van het meubel zijn begonnen kunnen wij de veranderingen nog doorvoeren.

Levertijd

Maatwerk meubelen moeten zorgvuldig en vakkundig worden gemaakt. Wij besteden daarom veel aandacht aan de productie en werken met oog voor detail.

Omdat we alles met de hand produceren en omdat ieder meubelstuk uniek is, is enige wachttijd geboden. In dit tijdsbestek kunnen wij garanderen dat we de juiste bouwtechnieken toepassen en dat je meubel sterk, netjes en volgens echt vakmanschap is vervaardigd.

Levertijd maatwerk tafels oktober. Voor maatwerk meubelen november

 

 

 

Copyright 2024 De Grenenhoeve | Algemene voorwaarden |  Privacy- en cookiebeleid