Vakmanschap op maat

Wij construeren je nieuwe meubel op traditionele wijze zodat het even sterk en betrouwbaar is als antieke exemplaren. Een duurzaam meubel van Hollandse bodem.

Ambachtswerk

Het meubelvak is een ambacht, we zagen, schuren en bouwen onze meubelen op van het begin tot het einde en besteden daarbij veel aandacht aan detail. Ieder onderdeel keuren we op zicht en op tast. We werken met massief hout en maken gebruik van de beste machines om je een duurzaam meubel te bieden van hoge kwaliteit.

Wij construeren de meubelen op traditionele wijze zodat ze even sterk en betrouwbaar zijn als antieke exemplaren. Naast de productie van meubelen die qua stijl lijken op bestaande oude en antieke grenen meubelen vervaardigen we ook meubelstukken zoals computerkasten, tv-meubelen en tafels in landelijke klassieke stijl

De geschiedenis

 In de jaren tachtig kochten we in West-Duitsland antieke grenen meubelstukken op en vanaf 1990 reisden we hiervoor ook af naar de voormalige DDR. De antieke meubelen, veelal geschilderd en aangetast door de tand des tijds, vervoerden we naar Nederland waar we ze doorverkochten.

Tegenwoordig, anno 2024, maken we zelf de ”nieuwe” landelijke klassiekers, die menig interieur verfraaien.

Copyright 2024 De Grenenhoeve | Algemene voorwaarden |  Privacy- en cookiebeleid