bezorgservice grenenhoeve

Je nieuwe meubel bezorgd

en in huis geplaatst.

 Op deze manier hoef je geen vervoer en mankracht te regelen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om het meubel zelf af te halen in onze werkplaats.

 * Voor de Waddeneilanden geldt een andere optie.

 * Wij bezorgen uitsluitend in Nederland m.u.v Zeeuws-Vlaanderen en kunnen geen meubelen bezorgen in België en de rest van Europa.

 * Meubelen worden op de begane grond afgeleverd tenzij anders afgesproken.

Wij rekenen een bezorgtarief van € 50,- per adres in de volgende provincies

Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Flevoland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Limburg en Zeeland m.u.v. Zeeuws-Vlaanderen.

Bezorgdag

Onze vaste bezorgdag is vrijdag. Wij komen elke 14 dagen bij je in de regio om te bezorgen.

Meubelen worden uitsluitend op de begane grond afgeleverd.

Wij bezorgen het meubel op de begane grond van een woning en niet via een trap naar een verdieping tenzij anders met ons is overeengekomen.

* Bezorgingen op een etage buitenom via een balkon of door een raam doen wij niet. Daarvoor moet je een gespecialiseerd bedrijf inschakelen met een verhuislift.

Bezorgen op de Waddeneilanden

Meubelen die naar Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland of Schiermonnikoog vervoerd dienen te worden, kunnen door ons naar de diverse depots op het vaste land worden gebracht. Van daaruit kun je zelf met de vervoerder het tarief en het transport naar het eiland regelen.

Dagdeel en tijdstip

Wij maken van te voren een afspraak over het dagdeel waarin wij je meubel(en) komen bezorgen. Dit varieert tussen ’s morgens 9.00 – 12.30 en ’s middags tussen 13.00 – 17.00 uur. De chauffeur neemt bovendien op de bezorgdag telefonisch contact met je op over het exacte tijdstip van aankomst.

Appartement, flat of etagewoning

Wij bezorgen ook in appartementen, flats en etagewoningen als er een lift aanwezig is. Bij een bestelling dien je wel de liftmaten door te geven.

Geen bezorging in Zeeuws-Vlaanderen, België en de rest van Europa

Het is voor ons logistiek gezien niet mogelijk om meubelen in Zeeuws-Vlaanderen, België en de rest van Europa te bezorgen.

Wegafsluiting of nieuwbouwwijk

Indien het bezorgadres moeilijk te bereiken is, door bijvoorbeeld een wegafsluitingen of omdat het adres nog niet op een plattegrond is vermeld, stellen wij het op prijs dat je ons hiervan op de hoogte brengt en uitlegt hoe wij het beste je woning kunnen bereiken.

Voldoende ruimte

Je dient zelf zorg te dragen voor voldoende ruimte om de tafel of het meubel vanaf de auto naar de plaats van bestemming te vervoeren. Een te kleine deuropening, een te krappe bocht in de gang of andere hindernissen en obstakels zijn voor het risico van de klant.

Copyright 2024 De Grenenhoeve | Algemene voorwaarden |  Privacy- en cookiebeleid