Verzendkosten

Voor leveringen in Nederland rekenen we een tarief van € 6,95. Alle pakketten worden met een Track & Trace code verzonden. Voor verzendingen naar België en Duitsland hanteren we € 9,95 verzendkosten.

Levering

De levering van je bestelling duurt in Nederland ongeveer één à twee werkdagen en voor Belgische en Duitse klanten circa twee à drie werkdagen. Indien er is gekozen voor overboeking als betaalwijze, wordt de bestelling verstuurd als het bedrag op onze rekening is bijgeschreven.

Op werkdagen voor 15.00 uur besteld wordt normaal gesproken de volgende dag afgeleverd, met uitzondering van storingen of andere problemen bij Post.nl

Betaalwijze

  • iDEAL, vertrouwd en veilig online betalen – gratis betaalmethode
  • Mistercash, snel, efficiënt en veilig online betalen (voor onze Belgische klanten) – gratis betaalmethode
  • Overboeking, maak het bedrag over op rekening NL18 INGB 0001 260890 t.n.v. De Grenenhoeve o.v.v. je ordernummer – gratis betaalmethode
  • Contant, bij afhalen in de showroom. Let op: er is geen pinautomaat aanwezig – gratis betaalmethode

 

Afhalen van producten

Producten afhalen kan van ma t/m za 10.00 – 17.00 uur in onze showroom. Voor vragen over de producten zijn wij bereikbaar per email info@meubelmakerij-grenenhoeve.nl en telefonisch op 0591-381588.

 

Retourneren

Wil je iets retourneren? Binnen 14 dagen na levering kun je een retour per email aan ons melden via  info@meubelmakerij-grenenhoeve.nl Je kunt ook het herroepings formulier gebruiken en zowel per email als schriftelijk per post een retour aanmelden en vervolgens het product retourneren. Je dient het product dan binnen 14 dagen onbeschadigd en goed verpakt aan het juiste retouradres te versturen. De betaling die je aan ons gedaan hebt wordt na ontvangst van de retour per omgaande op je rekening teruggestort.

De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. De Grenenhoeve is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde producten. Bewaar daarom altijd de Track&Trace code die je op het postagentschap krijgt.

Retouradres:
De Grenenhoeve
Slenerweg 69
7848 AE Schoonoord

Download het retourformulier: Herroeping Grenenhoeve

Algemene voorwaarden

Download: Algemene voorwaarden Meubelmakerij de Grenenhoeve

 

=

Copyright 2024 De Grenenhoeve | Algemene voorwaarden |  Privacy- en cookiebeleid