Kennisgeving

Op deze pagina beschrijven we nog enkele extra mogelijkheden die wellicht van toepassing kunnen zijn op je meubel en je bestelling.

Kabeldoorvoer

Voor apparatuur die in een meubel komt te staan kunnen we tijdens de productie één of meerdere kabeldoorvoeren zagen. Via deze gaten werk je netjes de bedrading weg.

Kleurstaal

Na acceptatie van de online offerte kun je bij de thuisgestuurde offerte één of meerdere beits kleurstaaltjes opvragen. Je kunt dan later je voorkeur doorgeven via de kopie-bon die je bij akkoord retourneert.

Krappe doorgang

Somminge meubelformaten zijn erg lastig om door een smalle gang te vervoeren. Kent je huis krappe doorgangen? Je doet er verstandig aan dit te vermelden bij je aanvraag omdat we in sommige gevallen een andere, deelbare constructie maken voor het meubel.

RAL-kleur

Via internet en verfwinkels kun je inzage krijgen in RAL-kleuren. Er is in onze showroom ook een RAL-kleurenwaaier aanwezig en van sommige RAL-kleuren hebben we een houten kleurstaaltje.

Stoel met armleuning

Niet elke stoel met armleuningen kan onder elke eetkamertafel geschoven worden. Als je al stoelen met armleuningen hebt, doe je er verstandig aan de hoogte van de leuningen door te geven bij je tafelbestelling zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Strakke aansluiting

Om een meubel strak op je muur te laten aansluiten, kunnen wij aan de achterkant van het meubel een kleine uitsparing zagen. De aanwezige plint in je huis zal dan geen kier tussen het meubel en de muur maken.

Copyright 2024 De Grenenhoeve | Algemene voorwaarden |  Privacy- en cookiebeleid